UNDER CONSTRUCTION. Pekerja Buruh semua curi tulang. Gaji memang nak kena potong *usap misai*

Saturday, March 19, 2011

CUN !


serius ! tengok trailer jea dah tau best 
makkk ! nak tengookkk :'(

May Allah Bless You

Friday, March 18, 2011

webbie time :D





serius macam meroyan . lepas solat isyak terus tangkap gamba . hahaha 
time nihh tgh main webbie ngan cikqyn :)


okehh cukuup . yea saya tauu . 
gamba saya comel comel belaka kan ? kan kan kan ?
hahahahaha . perasan gila T______T



May Allah Bless You

Thursday, March 17, 2011

Nazim othman ♥

sekarang musim nazim othman . HAHA

AWW ! HENSEMMMNYAAA O.O 

May Allah Bless You

Tuesday, March 15, 2011

DBKL trip ;D

assalamualaikum :D
teman nak cerite ni
acecite cecite cecite !
haha . hari tu pergi DBKL buat kerja kursus punya pasal . ramai gila doh budak f3 pergi sana . semua pakat buat pasal DBKL . samela dengan sekolah aku . tak tau la kalau ade yang buat pasal benda lain . tapi cikgu aku cakap DBKL paling senang . so , kira ambik yang senang je lha tak payah susah susah dok ambik yang susah taraf budak smarties -_________- oke sambung cerita .
cecite cecite !
hari isnin pergi DBKL sana , pergi sekali dengan raby . perempuan tu tidur rumah aku . hari ni da rabu jadi hari ni minah tu balik rumah die . rindu mak koot , HAHA . masa nak pergi sana kena ambik amirah Wilhendi kat KTM kepong . jadi kitaorang pun pergilah KTM sentul , pastu turun kat Putra . skali tukar landasan ambik yang belah kanan punya . Tren pun sampai kitaorang naiklah . tiba tiba tren stop kat Batu Caves pastu patah balik pergi Putra . Kitaorang pun heran lah pahal pulak tren ni patah balik tengok tengok salah naik tren . ade dua tren satu pergi Batu Caves lagi satu pergi Rawang . kitaorang kena ambik yang rawang kalau nak pergi kepong . sekali kena patah balik ler , tunggu KTM rawang . haiihhh penat benor le teman nunggu trennye ish ish . lepas tren Rawang sampai kitaorang naik pastu pergi kepong . skali Amirah wilhendi kat kepong sentral , kena tunggu dia datang kepong . bapak lama ahhh tren tu sampai ! macam tenuk sembelit aku tunggu T_______T bila dah sampai terus pergi Bank Negara . jumpa mekeme mekeme sekalian . Amni Bazilah , Hajar , All Athirah and so on so on so on . tak kesah ahh tu . pergi lunch dulu kat sogo . aku ngan myra will makan Pizza . bapak BESAAA piza die . aku makan sekali ngap je dah habis ==' .
lepas makan pergi solat . lepas solat pergi DBKL . jalan jalan jalan sampai la DBKL . buat itu ini jumpa itu ini cop itu ini habis :D
ehh kejapp ! aku pakai baju kurung kat sana . dey ! jangan gelakkk >:(
haha serius malas nak cerita panjang panjang :3

haaa sini ada gammbaa ! kejap kejap aku nak upload lame bebenor le nunggunye =='

baju - mak aku punya
tudung - aku punya 
henset - die punya 
tunggu myra :D

abang henseemmm <3
muka dia macam ajai lha kann kan kan ?

lepas solat 
sorrylah yea ? gamba tak cantik maklumlah henset mahal --'

amirah wilhendi
perempuan ni sebok suruh tangkap muka dia .
tak kesa ahh aku tangkap dengan hati yang ikhlas suci murni putih berseri :)

Wahida Billah All Athirah 

dekat lif , jumpa cermin macam babun je .
HAHA 

kami berdua :D

aww ! comelnya akuuu :DD

HAHAHAHAHAHA . kawan baik akuu :D

HAHAHAHAHA :D

aku jumpa budak henseemm kat sana ! SM Sains Seremban ( SASER )
spec puteehhhh <33 awwww !




May Allah Bless You

tolong jangan !


TOLONG !
TAK TAU NAK POST APA !
TAK TAU NAK TULIS APA ! 
TAK TAU NAK MULAKAN DENGAN APA LEPAS BACA BISMILLAH ! 
DAH BOSAN NAK POST ! 
GAMBAR BANYAK TAPI MALAS NAK UPLOAD ! 
TOLONGG JANGAANNN ! 
HAHA :|

takut tak ? takut tak ? takut tak ?

May Allah Bless You

Friday, March 11, 2011

pakwe baru saya .



pakwe kitew tomey kan ? kan kan kan ?
HAHA :DD


May Allah Bless You

 
segala benda di atas adalah hak milik Atiqah Isa.Hang nak copy hang boleh blah.sekians ♥